Foto: Printscreen Instagram sophiathomalla

Podržavala je svog izabranika dok je prolazio kroz najteže trenutke u karijeri, a sada je sve ovekovečeno u dokumentarcu

Sofija Tomala, dugogodišnja devojka Aleksandra Zvereva privukla je pažnju na društvenim mrežama, pošto je objavila slike sa svojim momkom dok je prolazio kroz teške trenutke u profesionalnoj karijeri, jer je bio teško povređen.

Zverev je tešku povredu noge doživeo na Rolan Garosu 2022. godine u polufinalu protiv Rafaela Nadala, kada je morao da mu preda meč.

PROČITAJTE JOŠ:

„Srce mi je puklo na hiljadu delova dok sam gledala nesreću. Sport može da bude tako okrutan. Sada treba da se fokusiramo na to dapostanemo još bolji“, rekla je Sofija tada.

Nakon toga prevalio je težak put kako bi se opet vratio na teren, a početkom ove sezone počeo je da diže formu kako bi se vratio na stare visine.

Zverev je u fokusu javnosti osim zbog povrede bio i zbog burnog razlaza sa pređašnjom devojkom Brendom Pateom, sa kojom ima dete. Bio je Nemac optužen i za fizički napad na jednu od bivših devojaka, bio je optuživan i za probleme u ponašanju, ali je na kraju dokazano da je nevin, pa je oslobođen optužbi.

Uprkos svemu tome, Sofija je ostala uz Zvereva i sada se pohvalila novim nemačkim dokumentarcem pod nazivom „Zverev – Nepotpun“, koji opisuje težak period u njegovoj karijeri.

„Polako je najbrži način da dođete tamo gde želite. Ovaj dokumentarac pokazuje ko je, odakle dolazi, šta ne može, koliko radi na sebi, koliko je gorka bila ova povreda, koliko je težak put bio i ostaje da se vrati na nivo na kojem je nekada bio, šta voli, koga voli, šta mu je san iz detinjstva, kome sve duguje, kako dobro ume da baca a koliko manje dobro ume da kuva“, napisala je Sofija uz raznorazne slike sa svojim izabranikom.

Zanimljivo je da se već u trejleru dokumentarca pojavljuje i Novak Đoković, koji je imao reči hvale za Zvereva, a nazvao ga je i jednim od najboljih tenisera na Turu ovih godina. Poznato je da Novak i Saša imaju veoma dobar odnos, iako su u prošlosti imali nekoliko veoma uzbudljivih mečeva, a Nemac je Srbinu naneo i bolan poraz na Olimpijskim igrama 2021. godine i to u polufinalu.

Što se Sofije tiče, ona je 34-godišnja bivša glumica i voditeljka, a zavela je osam godina mlađeg tenisera, dok zajedno važe za skaldan par, koji iza sebe nema zajedničke skandale.

Tomala je nedvano uslikana u Majamiju, gde je bila na plaži, a fotke su osvanule i na društvenim mrežama. Njena izvajana figura i atraktivne tetovaže privukle su sve poglede, na koje se voditeljka, međutim, nije obazirala već je uživala u suncu i okeanu.

Pre ulaska u ljubavnu vezu, Sodija i Saša su se poznavali preko zajedničkog prijatelja četiri godine, a prvi javni susret Sofije i Zvereva dogodio se pre dve godine tokom jednog TV šoua, gde su zajedno bili gosti i gde su se strasti rasplamsale.

Sofiji ovo nije prva veza sa sportistom, jer je ranije bila i sa nekadašnjim golmanom Liverpula Lorisom Karijusom.

BONUS VIDEO Novak Đoković prvi put video stadion sa svojim imenom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar