Lajović slučajno uzeo Nadalov peškir
Foto: EPA-EFE/Clive Brunskill

Srpski teniser Dušan Lajović verovatno neće u ponedeljak završiti svoj meč protiv Dena Evansa u prvom kolu masters turnira u Monte Karlu.

PROČITAJTE JOŠ:

Teniski novinar Žoze Morgado naveo je da tenisa u kneževini neće više biti, zbog čega će u utorak raspored biti „natrpan“.

Ovo možda i nije loša vest za srpskog igrača jer je prvi set izgubio sa 6:3, a drugi zbog nevremena na području Monaka, nije ni počeo.

Loše vreme prekinulo je i mečeve Salvatorea Karuza i Lukasa Katarine (6:7, 2:3), Tomasa Fabijana i Huberta Hurkača (3:6, 1:0), Feliksa Ože-Alijasima i Kristijana Garina pri vođstvu Kanađanina 4:2 u prvom setu.

Svoj meč su počeli i nisu ga završili ni Žeremi Šardi i Aleksander Bublik. Otkazan je i susret Gaela Monfisa i Pabla Anduhara, s tim što se Francuz povukao sam sa turnira.

 

Morgado je oko 18 časova javio da je jaka kiša počela da pada u Monte Karlu i, premda šljaka može da podnese određen nivo padavina, očito nije mogla onoliko koliko se sručilo.

Zato je veliki znak pitanja hoće li i Miomir Kecmanović, drugi srpski igrač pored Lajovića, odigrati svoj meč protiv Fabija Fonjinija u večernjim satima u ponedeljak.

Da podsetimo, najbolji teniser planete Novak Đoković takođe igra u Monte Karlu i planirano je da nastupi u sredu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar