Novak Djokovic dobija suvenir na poklon
Novak Đoković Foto:Tanjug/AP Photo/Kemal Softic

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ovih dana boravi na Visočkim planinama, gde se nalazi u poseti Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca".

Šampion Vimbldona i Australijan opena je tamo sa ocem Srđanom i majkom Dijanom došao na poziv doktora Semira Osmanagića.

PROČITAJTE JOŠ:

Novak je u nedelju posetio lokaciju gde se nalaze bosanske piramide, za koje Osmanagić tvrdi da su nastale pre barem 7.000 godina, dok u naučnim krugovima tako nešto ne priznaju i tvrde da se radi o prirodnim geološkim formacijama, takozvanim flatironima.

Kako god bilo, Novak je zajedno sa Osmanagićem meditirao u podnožju jedne od piramida.

Osmanagić takođe propoveda da piramide u Visokom imaju povoljan uticaj na oporavak obolelih od koronavirusa, jer je u neposrednoj okolini visoka koncentracija negativnih jona, pošto se kompleks nalazi u gustoj borovoj šumi.

Poznato je da je Novak pre nekoliko nedelja bio pozitivan na testu na koronavirus, zato je bio u izolaciji, a prema poslednjim testovima je bio negativan i ozdravio je, baš kao i njegova supruga Jelena.

Osmanagić je o poseti Novaka Visokom postavio objavu na Fejsbuk stranici rekakvši kako je „poseta privatna i da teniser neće davati nikakve izjave“ povodom dolaska tamo, a trebalo bi da se poseta završi u sredu, 15. jula.

Ekskluzivno: Novak Đoković u posjeti Bosanskim piramidama tri danaNajbolji svjetski teniser i veliki humanitarac Novak…

Posted by Semir Osmanagich on Уторак, 14. јул 2020.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare