Foto: EPA-EFE/JASON O'BRIEN

Novak Đoković nije dobro i definitivno nije spreman za Miloša Raonića u osmini finala Australijan opena, i veliko je pitanje da li će se u nedelju pojaviti na terenu.

Mučio se prvi teniser sveta u prošloj rundi protiv Aaerikanca Tejlor Frica, preskočio je i subotnji trening, što je potvrdio njegov trener Goran Ivanišević.

PROČITAJTE JOŠ

Čini Novak sve što je moguće da se oporavi, ali je veliki znak pitanja iznad njegovog sledećeg nastupa u Melburnu.

Ove subote su prolaz dalje obezbedili Danil Medvedev i Stefanos Cicipas, koje su na konferencijama za medije pitali i šta misle o Đokovićevoj povredi kuka.

„Iznenadio sam se kad sam video da je Novak pobedio. Zaspao sam sredinom četvrtog seta, jer sam ja igrao sutradan (ove subote prim.aut). Delovalo mi je da će da izgubi od Frica, mogli ste da osetite kako ga boli, da ne može da se kreće i udara lopticu. Ipak, on je igrač sa toliko grend slemova, zato je neverovatan“, rekao je Medvedev koji je igrao pet setova sa Filipom Krajinovićem.

Dok je ruski teniser bio uz srpskog asa, Stefanos Cicipas sumnja da je Novak bio zaista toliko povređen!?

„Nisam gledao meč, ali sam čuo nešto od različitih ljudi. Čuo sam da je povređen, ali je onda sjajno odigrao peti set, tako da nisam siguran. Ne znam da li je stvarno povređen. Treba da sačekamo, pa ćemo videti. Ipak, sad mislim samo na sebe i ne obraćam pažnju previše na druge“, naglasio je sumnjičavi Cicipas, koji je savladao Mikaela Imera za samo 95 minuta igre – 6:4, 6:1, 6:1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar