Foto: Starsport

Đorđe Đoković, direktor Belgrade opena ocenio je da je turnir uspešan, kao i onaj prethodni, od pre mesec dana.

Beograd je, posle deset godina pauze, u mesec dana organizovao dva turnira i na prvom je u muškom žrebu trijumfovao Mateo Beretini, a na drugom Novak Đoković.

PROČITAJTE JOŠ:

„Puna dva meseca i četiri turnira priželjkujemo publiku, jako je lepo videti vas ovde i preponosan sam što smo sproveli ove turnire na najbolji mogući način i titulom najboljeg tenisera svih vremena – bravo Novače. Aleks, bila je ovo neverovatna nedelja za tebe, nadam se da je ovo tek početak jer si sjajna osoba i teniser. Želim ti sve najbolje u ostatku sezone“, rekao je direktor turnira.

Novak Đoković rekao je da su Đorđe i ostali dobro odradili posao jer su stranci turnir ocenili „desetkama“.

„Želeo bih da se zahvalim onima koji su pomogli organizaciju ovog događaja, pre svih sponzorima. Bila je izazovna nedelja, hvala svima koji su zaslužni za ovakav događaj, sudijama, skupljačima, volonterima, ljudima iz menadžmenta. Veliki je broj ljudi kojima bih mogao da se zahvalim. Ovo je bio jedan uspešan događaj, još jedan i samo mogu da se nadam da će biti mnogo ovakvih u budućnosti, jedna lepa tradicija, muškog i ženskog tenisa. Hvala vam svima i vidimo se sledeće godine“, zaključio je Đorđe Đoković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar