Najbolji teniser planete Novak Đoković plasirao se u polufinale Završnog mastersa u Torinu, a posle meča sa Andrejem Rubljovim obradovao je jednog dečaka.

On je Rubljova pobedio sa 6:3, 6:2 u meču drugog kola „Zelene grupe“ u Torinu i obezbedio je plasman među četiri najbolja.

PROČITAJTE JOŠ:

Čim se meč završio, „naciljao“ je jednog dečaka pored terena i otišao do njega da mu pokloni kačket sa prepoznatljivim inicijalima.

Ovoj praksi je bio sklon ove godine u više navrata. Tako je jednom dečaku poklonio i svoj reket posle finala Rolan Garosa.

Obrazložio je to tada rekavši da ga je dečak podržavao i bodrio, čak i dok je gubio sa 0:2 od Stefanosa Cicipasa.

Posle finala Vimbldona, kada je pobedio Matea Beretinija, Đoković je jednoj devojčici, Ivanki Li, poklonio reket, a podelio je i poneki kačket.

Podsećamo, u Torinu juri rekord Rodžera Federera po broju titula sa Završnih mastersa, jer trenutno ima pet takvih trofeja. Pehar sa ovog turnira bio bi mu prvi još od 2015. godine.

Sledeći rival na tom putu, i ujedno poslednji u grupi, mu je Kameron Nori, koji je na turnir došao kao zamena za povređenog Cicipasa.

Gledajte Novaka Đokovića na Završnom mastersu uz SBB i EON pakete

Novakove mečeve možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO: Neverovatna odbrana Đokovića i poen kojim je „slomio“ Rubljova

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram