Foto: Printscreen Daniil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev tek je završio sezonu na ATP turu, porazom u finalu Završnog mastersa od Saše Zvereva, a već je dobio i novi nadimak.

PROČITAJTE JOŠ:

Danila upoređuju sa Džejmsom Bondom, nakon što je pozirao za ruski magazin Tatler sa suprugom Darijom Medvedevom, u izdanju na kom ga nismo viđali.

Momak koji je ove sezone pobedio Novaka Đokovića u finalu US Opena ovog puta je obučen u elegantno odelo, dok je njegova životna saputnica u crnoj kombinaciji.

Na nekim fotografijama su u provokativnim pozama, pa tako Danil na jednoj fotki rukom drži suprugu za potkolenicu, na drugoj mu ona koleno drži u predelu prepona.

Rus je i sam napisao da je to drugačija strana njega, a malo ko je očekivao da će godinu završiti ovakvim potezom i serijom fotografija.

Kada su društvenim mrežama počeli da kruže komentari kako podseća na čuvenog izmišljenog špijuna iz pera Ijana Fleminga, Medvedev je okačio i „gif“ Šona Konerija, prvog glumca koji je na ekranu tumačio Bondov lik.

Podsećamo, Danil je osvojio prvu grend slem titulu u Njujorku, od ukupno četiri sa ATP tura u ovoj sezoni, u kojoj je imao skor od 58 pobeda i 13 poraza.

BONUS VIDEO: Novak Đoković došao u Insbruk, odmah trenirao u opremi Srbije

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar