Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Damir Džumhur je u žižu javnosti dospeo nakon sukoba sa sudijom tokom meča na Akapulko openu, ali to nije prvi put da se o njemu govori i van teniskih krugova.

Džumhur je nakon jedne sudijske odluke u meču drugog kola kvalifikacija izgubio živce i sudiji meča protiv Botika van de Zandšulpa pripretio da će ga ubiti, nakon čega je diskvalifikovan.

Iako je u svom saopštenju tvrdio da je samovoljno napustio takmičenje, organizatori su saopštili da je izbačen iz daljeg toka takmičenja, pa nam ostaje da vidimo kada će se vratiti tenisu, pošto ga gotovo sigurno očekuje žestoka kazna.

PROČITAJTE JOŠ...

Ipak, malo je verovatno da će Džumhur imati previše problema da prebrodi tugu zbog eventualne suspenzije, s obzirom na to da je u pitanju jedan od najvećih zavodnika na ATP turu.

Džumhur je u poslednjih par godina povezivan sa nekoliko lepotica.

Najbolji teniser Bosne i Hercegovine je 2017. bio u vezi sa manekenkom Dejanom Živković, sa kojom se rastao nakon osam meseci zabavljanja. Ovo je ujedno i jedina devojka za koju je Džumhur potvrdio da je bio u vezi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deyana Zivkovic (@dejanazivkovic)


Nakon nje, Džumhur je ušao u vezu sa pevačicom Rialdom Karahasanović, ali romansa sa učesnicom takmičenja „Zvezda možeš biti ti“ bila je kratkog daha, trajala je samo šest meseci, nakon čega je došlo do rastanka, pa je Džumhur krenuo u nova osvajanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

Sledeća koja je osvojila njegovo srce bila je modna blogerka Zorana Jovanović, poznata pod nadimkom Zorannah, ali ni ta ljubav nije potrajala duže od nekoliko meseci, pa je na leto 2019. usledio razlaz usled prevare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Devojka sa kojom je to počinio bila je, navodno, Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka. Ipak, po već oprobanom receptu, ni ta veza nije potrajala, kroz nekoliko meseci usledio je rastanak zbog navodnog neverstva koje je teniser počinio.

Poslednja u nizu Džumhurovih izabranica jeste Barbara Šegetin, nekadašnja učesnica rijaliti programa „Veliki brat“:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? Barbara ? (@barbara__segetin)

Koliko će ova priča potrajati videćemo u narednim nedeljama, ali je jedno sigurno – Džumhur ne planira da uspori, bar kada je u pitanju aktivnost na ljubavnom polju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram