Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Damir Džumhur, teniser iz Bosne i Hercegovine, oglasio se nakon što je okončao nastup na turniru u meksičkom Akapulku posle sukoba sa sudijom.

PROČITAJTE JOŠ...

Džumhur je u drugom kolu kvalifikacija igrao protiv Botika van de Zandšulpa iz Holandije. Rezultat u prvom setu je bio 5:5, a u 11. gemu, nakon 40:40, pustio je jednu lopticu da izađe u aut.

Nakon što je sudija dosudio poen za tenisera iz Holandije, Džumhur je odreagovao veoma burno i navodno arbitru u naletu besa rekao „Ubiću te“, nakon čega je diskvalifikovan.

Ipak, on sam je demantovao tu informaciju:

„Dragi mediji, ako već prenosite vesti, onda se bar potrudite da te vesti budu tačne. Damir Džumhur nije diskvalifikovan, Damir Džuhur je napustio teren svojevoljno, zbog ponašanja i odluka glavnog sudije, koje nisu bile objektivne niti korektne. Još jedna jako bitna stvar koja može da se pročita na portalima je da sam pretio da ću nekoga da ubijem?

Da li ste vi ljudi svesni šta to znači uopšte? Otkud ta zloba da se uopšte takve stvari pričaju? Od medija se očekuje da korektno, objektivno i tačno prenose informacije, a ovog puta je to izostalo“, napisao je Džumhur na svom Instagram storiju, uz izvinjenje porodici zbog stresa koji je izazvao.

Foto: Damir Džumhur/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar