Foto: Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

Grčki teniser Stefanos Cicipas odbio je da se vakciniše protiv koronavirusa i to je otkrio na konferenciji pred Sinsinati.

Treći igrač planete je upitan da se li vakcinisao protiv virusa koji je prošle godine na nekoliko meseci potpuno paralisao planetu i podelio javnost.

PROČITAJTE JOŠ:

Dok su jedni otvoreno zagovarali vakcinu, drugi su bili rezervisani, a treći je odbijaju i sada. Jedan od njih je Stefanos, koji će se vakcinisati tek ako bude obavezno.

„Ne, niko mi ništa nije reako, niko nije učinio to obaveznim da se vakcinišem. U nekoj situaciji verovatno hoću, prilično sam siguran u to, ali do sada nije bilo obavezno da bismo se takmičili, pa nisam to uradio, ne“, rekao je Cicipas.

Za ovakav stav su prošle godine zapadni mediji „razapeli“ Novaka Đokovića. Srpski teniser je rekao da ne želi da se vakciniše dok ne bude siguran u vakcinu i o tome je pričao još proleća prošle godine.

Kasnije je isticao kako ne želi da govori o tome da li će se vakcinisati, ili ne, jer je to privatan izbor svakog čoveka.

Osim toga, naveo je i da zbog slobode izbora ne bi voleo kada bi vakcina bila obavezna. Podsećamo, on je bio jedan od zaraženih koronom tokom Adrija tura od prošle godine.

BONUS VIDEO: Đokovićeva 20. grend slem titula

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)