Boris Beker Foto:EPA-EFE/ANDY RAIN

Možda ipak ne bude toliko strašno

Slavni nemački teniser i trener Boris Beker mogao bi uskoro da bude premešten iz zloglasnog zatvora u Londonu u drugi koji ima manje obezbeđenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Beker je osuđen na dve i po godine zatvora zbog prikrivanja novca, imovine i drugih dragocenosti nakon proglašenja bankrota 2017. godine.

Nemac se trenutno nalazi u zatvoru kategorije B „HMP Vandsvort“, koji se nalazi na samo 3,5 kilometara od Centralnog terena Vimbldona, gde je Beker osvojio tri grend slem titule.

Trenutno u zatvoru u kom se nalazi su na snazi kovid restrikcije, pošto svaki novi zatvorenik mora da prođe period od sedam do deset dana izolacije.

Prema pravilima Beker će morati da odleži najmanje šest nedelja u zatvoru gde je sada, a s obzirom da je njegov prekršaj bio nenasilan i pod uslovom da se primereno ponaša mogao bi da bude premešten u drugi zatvor.

Prema informacijama koje stižu iz Engleske i pisanju „Dejli mejla“ i „Mirora“, Beker bi mogao da odsluži deset meseci u zatvoru u koji će biti prebačen, dok bi ostatak kazne odslužio u kućnom pritvoru sa nanogicom.

BONUS VIDEO Poslednji poen i pobeda Novaka nad Đerom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare