Majka Dražena Petrovića: Zbog Novaka idem u Zadar

Tenis 17. jun. 202021:28 > 12:58
Podeli:
Foto: Printscreen/Youtube

Biserka Petrović, majka čuvenog košarkaša Dražena Petrovića, izjavila je da je Novak Ðoković trebalo da doputuje iz Zadra u Šibenik da se upoznaju.

Ðoković je trenutno u Zadru, gde će se za vikend igrati drugi deo takmičenja na egzibicionom „Adrija turu“.

Plan je bio da poseti Šibenik, upozna Draženovu majku, poseti spomenik Draženu na Baldekinu i stan, odnosno, spomen sobu u Preradovićevoj ulici.

„Istina je, takav je bio plan. Iskrsnulo je nešto, tako su meni javili. Novak je imao neke druge obaveze, pa sada čekam šta ćemo dogovoriti. Ako ništa drugo, ne dođe li do petka on u Šibenik, idem ja u Zadar“, izjavila je Biserka Petrović za „24 sata.hr“.

Ona jako ceni sve što Novak Đoković radi u svetu tenisa.

„Svi sportisti su veliki ljudi, ja ih tako gledam. Oni dele svoje bogatstvo s drugima, oni ga ne čuvaju za sebe. Svaki put kada Novak pobedi, naš mu muzej pošalje čestitku mejlom. To činimo i s drugim sportistima, našim rukometašima, fudbalerima, ma svima. To radim zato što na sport ne gledam odvojeno, ne gledam samo na košarku ili samo na tenis, gledam na sve zajedno kao celinu i tako učim sve koji rade kod nas u muzeju. To će tako biti dok sam ja živa, a posle“, rekla je Biserka i dodala kako je Novak hteo da poseti i Muzej Dražena Petrovića u Zagrebu, ali ga je zaustavila epidemija koronavirusa, ali i razorni zemljotres koji je pogodio glavni grad Hrvatske.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram