Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Novak Đoković i Rafael Nadal, dva najbolje tanisera sveta, prijavljeni su za učešće na Mastersu u Rimu koji je na programu od 14. do 21. septembra.

Novak i Rafa, koji se bore za poziciju broj jedan na ATP listi, neće imati prilike da igraju zajedno na Mastersu Sinsinati i na US Openu, jer je Španac odustao od dolaska u Ameriku.

PROČITAJTE JOŠ:

Španac se tokom celog leta pripremao za turnire na omiljenoj mu šljaci, pa će prvi test imati u Rimu, gde brani titulu, baš kao i na Rolan Garosu, gde će pokušati da osvoji 13. titulu.

PROČITAJTE JOŠ: „Ako je Novak na 100 odsto, uzeće titulu na US Openu“

Srbin i Španac nisu se sastajali od januara i ATP kupa u Australiji, kada je Novak slavio sa 6:2, 7:6 (4).

Ipak, sva je prilika da ćemo ih ponovo na istom turniru videti u septembru, na „Foro Italiku“ gde su i jedan i drugi imali mnogo uspeha u protekloj deceniji.

Organizatori su objavili listu igrača koji su se prijavili i na njoj su i Đoković i Nadal, koji su prošle sezone igrali u finalu, kada je Španac slavio sa 6:0, 4:6, 6:1.

Na listi onih koji su prijavljeni su i Dominik Tim, Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev, Mateo Beretini, a igraće i srpski teniseri, Dušan Lajović i Filip Krajinović.

Foto: Printscreen/ATP Rim

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar