Preminuo dečko Arine Sabalenke
Foto: AP Photo/Kamran Jebreili

Arina Sabalenka je pobedu na ovogodišnjem Australijan openu posvetila preminulom ocu, ali samo dva meseca nakon toga zadesila je još jedna velika tragedija.

Konstantin Kolcov, dečko Arine Sabalenke, iznenada je preminuo, a ta vest potresla je ceo teniski svet, jer mnogi znaju kroz šta je sve prošla Beloruskinja.

Kolcov je preminuo u 42. godini, a bio je dugogodišnji partner Sabalenke, druge teniserke sveta.

PROČITAJTE JOŠ

Beloruskinja je rano ostala i bez oca, Sergeja Sabalenke, koji je bio bivši beloruski hokejaški golman.

Kao šestogodišnju devojčicu odveo je na teniski teren da odigraju meč, Arini se tenis svideo i od toga dana je počela da ga trenira.

„Pre četiri godine ostala sam bez oca, imali smo san, da pre nego što napunim 25 osvojim nekoliko grend slemova. Kad je umro, previše sam počela o tome da razmišljam, imam 24 godine i nemam grend slem. Imam osećaj da sam nametnula sebi pritisak i previše razmišljala o tome. Osećala sam da moram da se izborim sa svim tim. Nisam odustala zbog mog i očevog sna, on to ne bi dopustio. Sigurno bi mi rekao ‘Šališ se? Bićeš snažna, onako kako sam te vaspitao, kao prvakinju’. Onda sam prelomila i rekla da moram dalje“, ispričala je Arina nedavno u Netfilksovom dokumentarcu.

Baš nakon toga Sabalenka je dva puta osvojila Australijan open i ispunila je obećanje koje je imala prema ocu. Ipak, sada je ostala i bez ljubavi života.

Ko je bio dečko Arine Sabalenke?

Beloruskinja i Kolcov su prvi put povezani u junu 2021, kako navodi časopis „People“, a Sabalenka je ne tako retko objavljivala njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Kolcov je igra za reprezentaciju Belorusije na Olimpijskim igrama 2002. i 2010. godine i proveo je deo tri sezone u Pitsburg Pingvinsima u NHL-u od 2002. i 2006. godine.

BONUS VIDEO Novak oduševio i Bila Gejtsa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar