Andrea Prisakariu
Andrea Prisakariu Foto: Screenshot Instagram prisacariu_andreea_

Rumunska teniserka postala je planetarno poznata nakon debija na WTA turu. Andrea Prisakariu je sa 21. godinom već uspela da završi na mnogim naslovnim stranama u svojoj zemlji, ali i postane međunarodno poznata.

PROČITAJTE JOŠ

Na Transilvanija openu je takmičenje završila u prvoj rundi nakon poraza od Lesija Curenko sa 7:5, 6:2, ali je, ipak, pokupila svu slavu.

U sportu koji želi da ostane na tradicionalnim osnovama pojavila se igračica koja je sve samo ne uobičajena igračica.

Preko noći je na Tviteru prevazišla i Barboru Krejčikovu, aktuelnu šampionku Rolan Garosa i osvajačicu zlata na Olimpijskim igrama (ženski dubl).

Krejčikova ima 15 hiljada pratilaca, dok je Andrea već iznad 20.000.

Njena tetovaže (ima 21) privukle su veliku pažnju javnosti, a trenutno 220. igračica planete je govorila o njima.

„Vuk na mojoj levoj ruci je moja omiljena životinja. Podeljen je na pola: pola je moja dobra, a pola moja loša strana. Imam tetovažu za baku koja je preminula 2013. godine. To je sunce, mislim da me štiti od zla, imam tetovaže na podlakticama koje su posvećene baki i deki. Imam i dalje malu zmiju na zadnjem delu glave. Imam zvezdice na članku, vatru i krunu. Sve ovo ima veliko značenje za mene“, rekal je za rumunski „GSP“.

Nakon što su je prozivali oglasila se i poslala poruku ostalim devojkama.

„Mrze me samo zbog toga kako izgledam. Nisam znala da će me osuđivati zbog tela (mrzeti osobu zbog načina na koji izgledaju), ali i dalje se to dešava u 2021. godini. Za sve kraljice koje pate zbog ovih ljudi… Ne obraćajte pažnju na njih. Volim vas“, napisala je kasnije na Tviteru nova medijska zvezda.

BONUS VIDEO Poštar iz Pavlovaca o sprecifičnom poklonu za Novaka Đokovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar