Dušan Vlahović
Dušan Vlahović, Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Dušan Vlahović je jedna od najblistavijih fudbalskih zvezda u 2021. godini, a kako je poznato da smatra da je došao trenutak da napusti Fjorentinu za njegove usluge se raspituju mnogi. Ipak, transfer je možda gotov i pre početka prelaznog roka.

PROČITAJTE JOŠ

Vlahović je još jednom postigao het-trik u trijumf Fjorentine nad Specijom (3:0), a priče o transferu su još jednom eksplodirale.

Kako prenosi „Tutosport“, italijanski list koji dobro poznaje prilike u Juventusu, srpskog napadača u Torinu čeka petogodišnji ugovor, a po prvim informacijama bi mogao da zarađuje osam miliona evra po sezoni kada se odbiju porezi (12 miliona bruto).

Dakle, za pet sezona bi Vlahović inkasirao 40 miliona evra.

Kako prenosi „Tutosport“ Vlahović insistira na prelasku u Juventus, a očekuje se da transfer bude završen već januara. Očekuje se da tada Eron Remzi ode u Njukasl.

Juventus očekuje da će 60 miliona evra biti dovoljno Fjorentini da pusti najboljeg fudbalera.

Ipak, da ne bude baš sve tako jednostavno pobrinula se italijanska „Gazeta delo sport“ koja prenosi da su se predstavnici „viole“ sastali sa Totenhemom, kako bi pregovarali o transferu Vlahovića.

Navodno je sastanak održan u Londonu gde su sa jedne strane bili Barone i Danijele Prade, dok je sa druge bio Fabio Paratiči. Vlahović je na 88 mečeva Serije A postigao 35 pogotka, a odbio je da potpiše novi ugovor sa Fjorentinom po kom bi zarađivao četiri miliona godišnje (sada prihoduje 800.000 evra).

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar