Vodič kroz Adrija tur u Zadru, Novak spremio iznenađenje

Tenis 19. jun. 202011:23 > 12:08
Podeli:
Novak Đoković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Drugi deo egzibicionog humanitarnog turnira "Adrija tur", nastavlja se ovog vikenda u Hrvatskoj, na terenima "Foruma" u Zadru.

Takmičenje koje je privuklo veliku pažnju proteklog vikenda u Beogradu, kada je organizovan prvi deo turnira, na kojem je trijumfovao Austrijanac Dominik Tim, od petka do nedelje održava se na jadranskoj obali i imaće isto tako atraktivna imena koji će se boriti za novi pehar.

PROČITAJTE JOŠ:

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji je idejni tvorac ovog turnira, svakako je prva zvezda, a pored njega igraće i Marin Čilić, Borna Ćorić, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov, kao i teniseri koji će u trurnir ući iz kvalifikacija koje su u toku.

U petak 19. juna se igraju finalnu mečevi na ženskom turniru i u muškim kvalifikacijama, a popodne kreće revijalni program.

Prvo će od 17 časova u dublu igrati Borna Ćorić i Ana Konjuh protiv Novaka Đokovića i Olge Danilović, pa je ovaj miks svojevrsno iznenađenje. Pridružiće im se i Novakov trener Goran Ivanišević.

Ceremonija žreba grupa biće od 18.30 časova, da bi od 19.15 publiku na „Forumu“ zabavljali pevač Džiboni i pijanistkinja Lola Astanova.

U subotu, 20. juna, sve počinje u podne egzibicionim mečom između Done Vekić i Olge Danilović.

Kao i u Beogradu, i u Zadru će se igrari u dnevnom i večernjem terminu, u subotu, dnevni program počinje u 14, a večernji u 19 časova.

U nedelju, dnenva sesija startuje u 14, a finale je na programu od 20 časova. Po završetku finala, prisutne će zabavljati poznati hrvatski pevač, Petar Grašo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar