Radovi su uveliko u toku na teniskim terenima TC Novak na Dorćolu, kako bi sve spremno dočekalo početak humanitarnog sportskog događaja "Adria Tour". Svi mečevi biće prenošeni na kanalima Sport Kluba.

Regionalni turnir kreće upravo od Beograda, gde će se Novak Đoković u subotu i nedelju, 13. i 14. juna, predstaviti publici u društvu velikana svetskog tenisa kao što su Dominik Tim, Saša Zverev, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, ali i drugih vrhunskih igrača.

PROČITAJTE JOŠ

Dok se izvode radovi na sređivanju centralnog terena na kom će se igrati mečevi, prvo u grupama, a potom i finale, stiže informacija da će ulaznice za ovaj spektakl uskoro biti puštene u prodaju.

Reč je o kontigentu od 1.000 karata, u skladu sa trenutnim preporukama nadležnih institucija, a usled borbe protiv Covid-19. S obzirom na ogromno interesovanje publike iz cele Srbije, ali i okolnih država, za očekivati je da ulaznice budu prodate u veoma kratkom roku.

Više podataka o cenama i prodajnim mestima uslediće u narednim danima.

Adria Tour se igra prvo u Beogradu, a potom se seli u Zadar (20. i 21. jun), gde će se Novaku pridružiti Marin Čilić i Borna Ćorić. Sedam dana kasnije planiran je turnir u Crnoj Gori (27. i 28. jun), a potom u Bosni i Hercegovini gde se pored događaja u Banjaluci (3. i 4. jul), igra i egzibicioni meč u Sarajevu (5. jul) između Đokovića i Damira Džumhura, najboljeg bosansko-hercegovačkog tenisera.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram