Foto: FK Crvena zvezda

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, pohvalio je uslove na Kipru, kao i svoje fudbalere, za koje je rekao da su u odličnom fizičkom stanju.

„Bilo bi čudno da su pripreme lake. Momci su fenomenalni. Došli su u odličnom stanju posle odmora. Svi su se pojavili u zavidnoj formi, bez problema sa kilažama i drugim stvarima koje mogu da se dese tokom tronedeljnog odmora“, rekao je Stanković za klupsku televiziju i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„To je samo dokaz njihove posvećenosti, profesionalizma i želje da se spreme što bolje, da u nastavku sezone opravdamo ono gde smo“.

Zvezda je od ponedeljka na prvom delu priprema na Kipru.

„Prošlo je dovoljno vremena i mogu da kažem da su utisci fenomenalni. Dolaskom ovde mogu samo da zahvalim svima u klubu zbog toga što su nam izašli u susret i obezbedili sedam-osam dana ovakve atmosfere, ovakvog vremena. Imamo mirnoću da možemo dva puta dnevno da radimo. Poučen iskustvom, Kipar prošle i ove godine, mnogo je bitan za nastavak priprema“, naglasio je Stanković.

Osvrnuo se i na ono što crveno-bele očekuje trećeg dana na Kipru.

„Biće malo taktičkog rada, ali pre sveg dobro zagrevanje. Posle toga dosta jaka taktička zamisao koju ćemo pokušati da sprovedemo“, istakao je šef stručnog štaba Zvezde.

Crveno-beli će se prema planu u Beograd vratiti 18. januara, a već dva dana nakon toga sledi put u Tursku na drugi deo priprema.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar