Foto: EPA-EFE/ANDREAS HILLERGREN

Danac nije štedeo legendarnog trenera.

Rukometne reprezentacije Danske i Hrvatske remizirale su 32:32 u meču prvog kola druge faze na Svetskom prvenstvu, a ovaj meč je bio veoma buran, sa dosta svađe i varnica.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od sukoma koji je obeležio ovaj duel bila je svađa legendarnog Domagoja Duvnjaka i Danca Matijasa Gidsela, nakon što je Hrvat napravio oštar faul. Danac nije hteo da pruži ruku Duvnjaku, koji je nakon grubog faula zaradio isključenje.

Zbog toga je čuveni rukometni trener Veselin Vujović bio veoma besan i Dancu je poručio: „Taj mali miš uništio mi je utakmicu. Ruku ti pruža Domagoj Duvnjak, jedan od najvećih u istoriji, a ti, jadniče jadni, ne želiš da prihvatiš izvinjenje. Srami se, balavče jedan, ima da tu ruku ne pereš mesec dana kad ti je Duvnjak pruža.“

Danac mu je uzvratio oštrim odgovorom i poručio mu da nije tako odgajan, da vređa po medijima.

„Nisam pročitao članak, ali sam video naslov da sam mali miš. Generalno, mislim da nigde ne bi trebalo da se komentariše u tom tonu. Bio je to pomalo nasilan komentar. Nisam odgajan da tako po medijima komentarišem ljude. Nema smisla sada pričati. Uostalom, cela ta priča oko mene i Duvnjaka nema smisla. Razgovarali smo, ali ne pred kamerama i sve smo rešili“, rekao je Gidsel.

BONUS VIDEO Velika bruka rukometašica Crne Gore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar