Foto: Starsport

Vateprolisti Partizana savladali su Primorje rezultatom 9:8 u meč u 1. kola A grupe Regionalne lige u vaterpolu rezultatom 9:8.

PROČITAJTE JOŠ...

Partizan je u meč ušao kao apsolutni autsajder, pa nije bilo iznenađenje što je Primorje nakon prvog poluvremena imalo prednost od pet golova (8:3), pre svega zahvaljujući savršenoj drugoj četvrtini, koju su rešili u svoju korist rezultaotm 5:0.

A onda su se razigrali igrači tima sa Banjice i podsetili na dane kada su bili jedan od najboljih timova na „starom kontinentu“. Savršeno drugo poluvreme, prvo 4:0 u trećoj deonici i prilazak na jedan gol minusa, a zatim i dva gola u poslednjih osam minuta uz još jednu savršenu odbranu za pravo čudo i trijumf od 9:8.

Mitrović i Barać su postigli po dva gola i predvodili crno-bele do velike pobede. Sa druge strane, Rakovac je postigao tri gola za Primorje.

Regionalna liga u vaterpolu, A grupa, 1. kolo

Partizan – Primorje 9:8

(3:3, 0:5, 4:0, 2:0)

Partizan: Bulajić, Božović 1, Barač 2, Nešić, Skofild 1, Jakšić 1, Vergara, A. Mitrović 1, Banović, Gak, Andrin 1, S. Mitrović 2, Glušac, Timotijević.

Primorje: F. Čubranić, Burburan, N. Čubranić, Letica, Brubnjak 2, Blažić, Vrbnjak 2, Rakovac 3, Augusti 1, Jurišić, Babić, Paparić, Olić, Car.

Foto: Sofascore/Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar