Foto: EPA/ERIK S. LESSER

Skandal u SAD.

Frenk Gor, jedan od najboljih trkača u istoriji NFL-a, optužen je za nasilje u porodici nakon incidenta koji se dogodio 31. jula.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je navedeno u saopštenju policije Nju Džersija, protiv Gora je pokrenut postupak nakon što je obezbeđenje hotela Tropikana u Atlantik Sitiju pozvalo policiju nakon što je prijavljen slučaj zlostavljanja.

Nedelju i po dana kasnije, TMZ Sports je došao do podataka iz suda u kojima je opisano šta se tačno dogodilo.

Gor je golu devojku, nakon rasprave, nasilno uhvatio za kosu, bacio je na pod i tako je vukao kroz hodnik.

Policajci su došli do hotela, gde su razgovarali sa neimenovanom ženskom osobom koja „nije pokazivala bilo kakve znake povrede“, ali je deset dana kasnije ipak optužen za zlostavljanje.

On se zasad nije oglašavao, a saslušanje je zakazano za oktobar.

Gor je inače tokom karijere bio jedan od najpopularnijih igrača lige i omiljen u svim klubovima u kojima je igrao.

Bivši igrač San Francisko Fortinajnersa, Indijanapolsi Koltsa, Majami Dolfinsa, Bafalo Bilsa i Njujork Džetsa u NFL ligi je igrao od 2005. do 2020. godine. Pet puta je učestvovao na pro-bol utakmicama, ima čak 241 odigran meč, što je rekord među trkačima, i drži još nekoliko NFL rekorda – najviše sezona sa preko 1,200 pretrčanih jardi (12), 16 sezona je završio sa preko 500 jardi, 14 sa preko 16, rekorder je San Franciska sa 11,073 jarde pretrčane u dresu ovog tima, pet puta zaredom je meč završio sa preko 100 jardi, dok sa ukupno 16.000 pretrčanih jardi zauzima treće mesto u istoriji NFL-a, iza čuvenih Emita Smita (18.355) i Voltera Pejtona (16.726).

BONUS VIDEO Rekapitulacija karijere Toma Brejdija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar