Ričard Šerman Foto: Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Ričard Šerman, nekadašnja NFL zvezda i osvajač Superboula sa Sijetl Sihoksima, uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju.

Kako je prenela policija američke države Vašington, Šerman je zaustavljen nakon što je u zoni u kojoj je ograičenje 100 kilometara na sat vozio 130 dva sata posle ponoći.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon što je zaustavljen na pitanje policije da li je pio nešto dao je potvrdan odgovor, da bi potom pristao i na test na alkohol.

Kako je navedeno u saopštenju policije, Šermanove oči su prilkom zaustavljanja bile krvave, dok je unutrašnjost automobila smrdela na alkohol.

Šermana je policija privela, a u ponedeljak bi trebalo da bude saslušan, kada će biti doneta i odluka o kauciji.

Šermanu ovo nije prvi slučaj ovog tipa, pošto je 2022. godine uhapšen zbog neprilagođene brzine u zoni gradnje, ali i zbog nasilnog ulaska u kuću roditelja njegove žene.

Ovaj sportista je u karijeri igrao za Sijetl Sihokse, San Francisko Fortinajnerse i Tampa Bej Bakanirse. Sa Sihoksima je osvojio titulu, a zajedno sa Kemom Čenslorom, Erlom Tomasom, Bajronom Maksvelom, Brendonom Braunerom, Džeremijem Lejnom i Volterom Tarmondom činio je takozvani „Legion of boom“, jednu od najboljih odbrambenih linija u istoriji NFL-a kada su u pitanju pozicije kornerbeka i sejftija.

To mu je donelo status jednog od najvoljenijih sportista američkog sporta u drugoj deceniji 21. veka.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar