rašić mihajlović
Foto: Jutjub/NOVA S

Brankica Mihajlović i Milena Rašić, zlatne srpske odbojkašice, uključile su se u emisiju "Među nama" i razgovarale o brojnim temama.

Rašićeva (srednji bloker) je zajedno sa Majom Ognjenović i Tijanom Bošković nedavno izabrana u tim decenije Evropske odbojkaške konfederacija (CEV).

Pored njih tri, idealnu sedmorku kompletirale su: Frančeska Pićinini (Italija), Maja Poljak (Hrvatska), Gozde Kirdar (Turska) i Monika de Đenaro (Italija).

„Sve sam saznala putem društvenih mreža, kada sam ‘tagovana’ na Instagramu. Porodica je prva čestitala, trebalo mi je malo vremena da ‘dođem sebi’ i shvatim o čemu se radi. Zaista veliko iznenađenje“, rekla je Milena Rašić u emisiji „Među nama“.

PROČITAJTE JOŠ

Brankica Mihajlović je najveći deo karantina provela u Brčkom.

„Čast mi je i zadovoljstvo da sa njima mogu da delim i teren, a i neke lepe trenutke u kafani“, rekla je sjajna odbojkašica koja se dugo oporavljala od povrede.

Zato kaže da joj izolacija nije toliko teško pala.

„U izolaciji sam, odnosno i van terena od početka februara zbog povrede. Taman sam krenula da se vraćam u formu i desilo se šta se desilo sa koronom. Bila sam nekako naviknuta na karantin, sad se već odužilo i nadam se boljoj situaciji“.

Njih dvoje su se sa još oko 20 sportista vratile letom iz Istanbula.

„Danas mi je prvi dan na slobodi. U Turskoj sam bila oko mesec dana u stanu, a onda je trebalo i 28 dana da budem u karantinu po dolasku u Beograd. Ali, došlo je do promene mera i onda smo na slobodi ovde posle dve nedelje koliko je prošlo“, poručila je Rašićeva.

Ko je obišao porodicu, kako su provodile vreme i kome je usisivač zamenio loptu pogledajte u celom uključenju Brankice Mihajlović i Milene Rašić u emisiji “Među nama”.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar