Zach Wilson Foto:AL BELLO / Getty images / Profimedia

Vrela krv mladog sportiste izazvala haos.

Zek Vilson, kvoterbek NFL ekipe Njujork Džets, izabran je 2021. godine kao drugi pik na NFL draftu, i trebalo bi da bude igrač koji će Džetse podići iz opšteg beznađa u kom se nalaze već duže vreme.

No, nakon ne baš uspešne prve godine u NFL-u (samo tri pobede i tek devet bačenih pasova za tačdaun uz 11 presečenih lopti i čak 44 „seka“ (situacija u kojima je oboren od strane protivničkih defanzivaca), te pet izgubljenih lopti, iz „velike jabuke“ su stizale najave da bi Vilson mogao da napravi iskorak i pokaže potencijal, ali se dva meseca pre početka sezone 2022/2023 našao u centru pažnje javnosti iz krajnje pogrešnih razloga.

Njegova bivša devojka Ebi Žil, sa kojom je u januaru okončao višegodišnju vezu, otkrila je da je razlog za razlaz – prevara, i to ne bilo kakva. Naime, VIlson je, navodno, Žil prevario sa najboljom prijateljicom svoje majke.

A da stvar bude još bizarnija, nedugo posle raskida Žilova je započela romansu sa nekadašnjim cimerom svog bivšeg dečka, Daksom Milnom, koji igra na poziciji hvatača za Vašington Komanderse.

Nema sumnje, čeka nas burna sezona…

BONUS VIDEO Aleks Smit – američki kvoterbek srpskog porekla

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare