Natalija Šadrina
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Srpska bokserka Natalija Šadrina plasirala se u četvrtfinale Olimpijskih igara nakon što je odlukom sudija pobedila Alžirku Duniju Kelif.

Foto: Nova.rs

Natalija je dominirala tokom ove borbe i dileme da li će proći dalje nije uopšte ni bilo, o čemu svedoči i rezultat 5:0 kada je u pitanju glasanje sudija.

Dobro je držala Natalija protivnicu na distanci gotovo čitavu rundu, dobro se kretala, a prednjem direktu je dodala i odličan zadsnji direkt, te je i nekoliko direktnih udaraca zadala iz kontre.

“Soccerbet iz Pariza”

Nakon demonstracije sile u prvoj rundi, Šadrina je nastavila dobro da se kreće i da blokira skoro svaki direktan udarac protivnice. Iskoristila je u poslednjem minutu druge runde prednji direkt, visoko podigla gard, a sudije su bile podeljene.

Minimalna prednost je u drugoj rundi bila na strani predstavnice Srbije.

Kombinacija udaraca i uz prednji direkt, kao i polu-kroše obeležili su Natalijin start u trećoj rundi. Kelifovoj ništa nije polazilo za rukom, slabo je branila prednju ruku srpske reprezentativke, uspela je da zada tek nekoliko direktnih udaraca što nije bilo dovoljno da se stane na put aktuelnoj evropskoj šampionki.

Srpsku predstavnicu u četvrtfinalu čeka Kineskinja Venlu Jang, a duel je zakazan za 31. jul sa početkom od nešto posle 13 časova.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar