Kora Šumaher
Foto: Screenshot Instagram Cora Schumacher

Potez koji je privukao ogromnu pažnju i kom se i dalje priča u Nemačkoj.

Kora Šumaher, bivša supruga Ralfa Šumahera, odlučila je da otvori nalog na sajtu za odrasle, a od tada, kako je sama navela, prolazi kroz pakao.

PROČITAJTE JOŠ

Kora je privukla ogromnu pažnju, a na kraju je odlučila da se oglasi za nemački „Bild“ i to pre svega zbog odnosa njenog bivšeg muža i sina prema njoj.

David Šumaher je krajem oktobra proslavio 22. rođendan, a proveo ga je sa ocem i trenutnom devojkom, a za majku nije želeo ni da čuje.

„David i ja trenutno ne razgovaramo. Opet me svugde blokirao. Ovo je jako bolno za mene. To je moje dete i mislim da svaka žena koja je u takvoj situaciji može da me razume.“

Zatim je otkrila detalje koji pokazuju kakav je odnos.

„Prošlo je više od godinu dana otkako sam mogla da ga vidim i da razgovaram s njim. Prošle godine sam jednom smela da dođem na njegovu trku. Još uvek jako boli što se moj dečak toliko udaljio od mene nakon razvoda. Ne znam zašto“, poručila je Kora.

Zna i šta bi mu rekla.

„Želela bih da mu kažem koliko sam ponosna na njega i da ga volim svim srcem. On je moj sin, moje jedino dete. Uvek ću biti tu za njega. Nije važno kada. Uvek me može pozvati“, dodala je ona.

Ona je blizu šeste decenije, ali je odlučila da zarađuje prodajući golišave fotografije i snimke. Pristup njenom profilu košta 29 dolara mesečno.

„Neki ljudi su ljuti na tebe jer ne patiš onako kako oni očekuju. Neka Bog nastavi da ih razočarava. Moj profil će imati smisla, ali će svakako ostati estetska. Volim svoje telo i zašto to ne bih mogla da ga delim s drugima? To ne bi trebao biti problem jer sam se ranije slikala za Plejboj. Imam 46 godina i jako se dobro osećam u svojoj koži. Zašto ne bih mogla s javnošću da podelim jednu ili dve fotografije u toplesu“, poručila je ova plavuša.

BONUS VIDEO Gol Jusufa Poulsena protiv Hajdenhajma

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar