Foto: Printscreen/Instagram

Manekenka i glumica rodom iz Požarevca, Nataša Stanković, odlučila je da pre skoro deset godina napusti Srbiju i sreću potraži skoro šest hiljada kilometara dalje - u Indiji, u kojoj je poznata i kao supruga zvezde kriketa.

Njen suprug Hardik Panđa je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji, a njegovo bogatstvo trenutno se procenjuje na četiri miliona dolara.

PROČITAJTE JOŠ

Član je Mumbaj Indijansa, sa njima je tri puta bio šampion, a na instagramu ima čak 20 miliona pratilaca.

Njegova supruga Nataša je pre 10 godina odlučila da svoju glumačku karijeru nastavi u dalekoj Indiji.

Godine 2013. debitovala je u filmu „Satiagraha“, u režiji Prakaša Dža, gde se pojavila u plesnoj tački sa popularnim indijskim glumcem.

Nakon uspeha u filmu koji se uspešno prikazuje i na Netflixu, Nataša je učestvovala i u indijskoj verziji „Velikog brata“ 2014. godine i tako stekla još veću popularnost u ovoj azijskoj zemlji. Radila je i kao model za razne poznate brendove, a mnogi su komentarisali kako izgleda kao prava Indijka.

Srpkinja se godinama zabavljala sa glumcem Alajem Gonijem, međutim, veza je pukla nakon nekoliko godina. Život i karijera atraktivne Nataše, često je tema mnogih indijskih magazina, posebno nakon udaje za poznatog profesionalnog igrača kriketa Hadrika Pandjua u 2020. godini, čije je prezime glumica pridodala svom.

BONUS VIDEO Novak Đoković spektakularno dočekan u Budvi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar