Foto: Screenshot Twitter ESPN MMA

"Šta se ovo desilo?" prošlo je kroz glavu svim ljubiteljima u UFC kada je iznenada Duško Todorović završio na podu oktagona u prvoj rundi.

Todorović je tako bio primoran da preda meč protiv Kristijana Leroja Dankana na UFC 286 događaju u Londonu.

#related-news_0

Osetio je u toku klinča Todorović jak bol, završio je na podu i bilo je jasno da je meč gotovo. Dankan se samo uhvatio za glavu jer mu je bilo žao srpskog borca, ali i činjenice da je borba već prekinuta.

Stigao je tako do učinka od 7-0 u profesionalnoj karijeri, a Todorović je oglasio sam šta se tačno desilo.

„Hvala svima na lepim porukama i podršci i mnogo hvala svim navijačima u ‘O2 areni’ koji su me ispratili lepim rečima i aplauzom, iako sam se borio protiv lokalnog takmičara. Nažalost, početkom prve runde, tokom borbe u klinču, povredio sam koleno i sudija je prekinuo borbu. Bez obzira na loš ishod, ovo je zaista bilo neprocenjivo iskustvo, ali ostaje velika žall što nisam uspeo da pokažem ništa od stvari na kojima smo radili. Idemo dalje”, napisao je Todorović na društvenim mrežama nakon poraza.

Srpski borac je pre nego što je postao deo UFC imao skor od devet pobeda bez poraza, a od dolaska u UFC je stigao do tri pobede uz četiri poraza.

Dekuan Tauzend bio je prva žrtva Todorovića na debiju u UFC, a kada je savladao Džordana Rajta oktobra prošle godine ta borba je dobila zvanje „borbe večeri“.

BONUS VIDEO Jon Jones postao prvak UFC-ove teške kategorije

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar