Bojan Janić (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

Dragan Kobiljski, dugogodišnji trener, vratio se u srpsku odbojku i preuzeo kormilo Odbojkaškog kluba Partizan.

Crno-beli tabor je na kraju sezone napustio Bojan Janić, koji sa svojim timom nije uspeo da odbrani titulu šampiona Srbije, jer je u finalu bila bolja Crvena zvezda sa 3-2 u seriji.

PROČITAJTE JOŠ:

Kobiljski se vraća u klub za koji je nastupao u igračkoj karijeri, a kasnije je kao trener bio u Crvenoj zvezdi i kragujevačkom Radničkom. Radio je i kao asistent u reprezentacijama Srbije i Irana, dok je prošle sezone bio šef stručnog štaba rumunskog Zalaua, a kasnije je sa Rapidom iz Bukurešta osvojio Kup.

„Poklopile su se ambicije i želje kluba sa mojim ličnim, vraćam se u moj klub i verujem da ćemo imati uspešnu saradnju u narednom periodu. Drago mi je da se vraćam u srpsku odbojku, a zna se šta u njoj predstavlja Partizan. Cilj nam je da ponovo budemo u vrhu srpske odbojke, kao što je to bilo u prethodnim sezonama. Rezultati su potvrda da se u ovom klubu dobro radilo i želimo da nastavimo u tom pravcu“, rekao je Kobiljski za „Sport klub“.

Inače, Bojan Janić je postao novi trener ekipe iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, predvodiće Šabab Al-Ahli. Janić je sa Partizanovm za šest godina osvojio četiri trofeja.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar