Foto: Instagram/davidhaye

Britanac Dejvid Hej je bivši šampion sveta u teškoj kategoriji, ali je bokser sada u centru pažnje zbog onoga što se dešava u njegovom domu. Trenutno ima dve devojke i niko u vezi nije ljubomoran.

Hej je bio velika zvezda boksa, a sada i sa 42 godine izgleda kao da je u top formi.

Zaradio je dovoljno da do kraja života može samo da misli o tome gde će dalje na odmor, a koliko uživa u životu svedoči što je odlučio da uđe u vezu sa dve devojke koje se dobro slažu zajedno.

PROČITAJTE JOŠ

Navodno im to nimalo ne smeta, prvo je otputovao na odmor sa Sian Ozborn na Kostariku gde su planirali proslavu njenog 31. rođendana, a onda im se pridružila i Una Hejli.

Sian je u vezi sa Dejvidom od 2020. godine, a nimalo joj ne smeta što je Una tu, te što joj Hej takođe posvećuje veliku pažnju.

Zajedno su i uživaju na odmoru, a fotografije dokazuju skladan život. Dejvid, ipak, ne želi da otkrije detalje intime.

„Volim da svoj privatni život zadržim za sebe. Malo provociram ljude preko društvenim mreža. Ipak, ono što se dešava iza zatvorenih vrata između mene i devojaka ostaje tamo. Ne želim uopšte da išta otkrivam“, iskren je Hej.

Novogodišnje praznike su ovo troje proveli u Maroku, a često ističu da nema razloga da bilo šta menjaju jer im je lepo zajedno.

Jedan izvor je za britanski „San“ otkrio neke detalje odnosa.

„Dejvid i Sian su napravili profil da bi pronašli savršenog partnera da uđe u njihovu vezu. Deo njihovo profila govori da ‘žele da vide šta se tu nalazi’ i da žele da isprobaju ‘nova iskustva’. Razgovarali sa nekoliko ljudi pre nego što su uveli Unu i odmah su počeli da se zabavljaju“, rekao je izvor za „San“.

Hej je završio boksersku karijeru 2018. godine porazom od Tonije Belea, a u karijeri ima 28 pobeda i četiri poraza. Posebno se pamti njegova borba sa Vladimirom Kličkom za apsolutnog šampiona sveta.

BONUS VIDEO Bokseri iz Avganistana traže bolji život u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar