Foto: Tanjug/AP

Irski MMA borac Konor Mekgregor kaže da se vraća u "kavez" i borbama.

Mekgregor je čestitao Novu godinu i tom prilikom najavio pravu „bombu“ u MMA svetu, jer će u junu udariti na Majkla Čendlera.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dame i gospodo, srećna Nova godina svima. Hteo bih da najavim povratnički datum za sebe, Notorijus Konor Mekgregora, najveći povratak svih vremena, koji će biti u Las Vegasu tokom Međunarodne nedelje borbe, 29. juna, a protivnik je Majkl Čendler. A težina, gospodine Čendler, 185 funti (84 kilograma)“, rekao je Mekgregor.

To će Ircu biti prvi put da se nađe u oktagonu posle skoro tri godine, pošto se do sada nije borio dve i po godine.

Mekgregor je jula 2021. na događaju UFC 264 slomio nogu u borbi sa Dastinom Poarijeom i od tada se nije borio.

Nekada je bio šampion sveta u lakoj kategoriji, ostao je jedan od najpopularnijih MMA boraca, mada ga je takmičarski „ugasio“ poraz od Habiba Nurmagomedova koji je Mekgregora pobedio na UFC 229, oktobra 2018. godine.

Ta borba je bila prekretnica posle koje Konor više nije mogao da zapreti ruskom borcu poreklom iz Dagestana, mada se i Habib povukao samo nekoliko godina kasnije, kao neporaženi šampion u lakoj kategoriji.

Mekgregor je i posle povlačenja iz sveta aktivnih borbi često delio fotografije i snimke svojih treninga. Tokom karijere je imao skor od 22 pobede i šest poraza, uključujući i poslednja dva od Poarijea iz januara i jula 2021.

BONUS VIDEO: Marko Bojković za Nova.rs o pretnjama i teroru koji proživljava

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar