Dragutin Topić sa ćerkom Angelinom
Dragutin Topić sa ćerkom Angelinom Foto: Instagram/dragutintopic

Prošla je Angelina Topić kroz niz neočekivanih problema pre nego što je izašla da se bori za medalju, pa je ova bronza utoliko značajnija.

Angelina Topić je nova zvezda srpske atletike, osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za atletičare do 20 godina u Kaliju i tako pokazala da je pred njom blistava karijera.

PROČITAJTE JOŠ

Bila je otrovana hranom organizatora, ali je izašla i pokazala da je najbolja kada je najbitnije.

Angelina je izašla na borilište, preskočila 1,93 metara (koliko iz vicešampionka), ali je Vrit Verman, holandska atletičarka, preskočila ovu granicu iz prvog pokušaja što joj je i donelo drugo mesto.

U poslednjem pokušaju je Estonka Karmen Brus preskočila 1,95 i stigla do zlata.

Dragutin Topić, legendarni srspki skakač u vis, danas radi kao trener ćerke i nije skrivao zadovoljstvo zbog velikog uspeha.

„Mrzim patetiku i ono bronza zlatnog sjaja, ali ovaj put to stvarno i jeste tako. Posle jučerašnjih muka ovo je neverovatno. Jer si ti neverovatna“, napisao je Topić.

Upravo je on nešto ranije obelodanio da su skakačice bile otrovane.

„Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu decu. Besana noć je iza nas… Pop**deo sam (izvinjavam se na rečniku, ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao! Teodora se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku, i poštujem te do neba“, napisao je Topić na Fejsbuku.

BONUS VIDEO Ivana Vuleta – devojka koja je vratila nadu u srpsku atletiku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar