Luka Jović
Foto: Screenshot Twitter Luka Jović

Lutao je nekoliko godina, nije se snašao u Real Madridu, ali to ne znači da mu Španije ne leži. Saznao je to manje poznati Real iz Betisa.

Od kada je Luka Jović stigao u Fjorentinu gotovo da ne prođe utakmica da ne upiše pogodak, iako su i dalje u pitanju pripremni mečei bez ikakve dileme najavljuje sjajnu sezonu.

PROČITAJTE JOŠ

Betis je poveo sa 2:0 golovima Huanmija i Iglesijasa, da bi Jović uzvratio u 61. minutu (3:1 na kraju susreta).

Nadvisio je čuvara i lako pogodio mrežu, te tako najaviod a bi ove godine još više mogao da koristi upravo igru glavom. Pravovremeni i visok skok, snažan udarac i nemoćni čuvar doveli su do novog gola srpskog igrača.

Jović je bio starter, baš kao i Nikola Milenković, ali je odbrana ovog puta pokazala da će morati još mnogo stvari da se „utegne“ kako bi bila spremna za Seriju A.

Istovremeno su igrali i Torino i Palerm (3:0)o, a Saša Lukić, novi kapiten „bikova“, i Nemanja Radonjić, novo pojačanje kluba, postigli su golove.

Lukić je sjajno pogodio nakon što je prethodno bio izblokiran udarac Radonjića, a onda je srpski vezista asistirao krilnom napadaču za prvi gol u dresu Torina.

Selektor Dragan Stojković Piksi imao je pune ruke posla ovog vikenda jer naši reprezentativci u svakom kutku Evrope postižu golove, pa može i te kako da bude zadovoljan igrom pulena.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar