Foto: Andrea Arsović sa sestrom Anđelom i trenerom Donevićem; Foto: Privatna arhiva

Mnogi naši sportisti pokazali su veliko srce u ova teška vremena, a među njima je i srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović.

Andrea je obišla sugrađane zajedno sa trenerom Draganom Donevićem i sestrom Anđelom, koja radi kao trener u školi streljaštva u njenom matičnom Partizanu.

Njih troje su se priključili volonterima i zajedno obišli najstarije na opštini Savki venac.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je da oni stariji od 65 godina zbog vanrednog stanja usled pandemije koronavirusa moraju 24 sata da budu u kućnoj izolaciji.

Zato im volonteri, kojih i nema u dovoljnom broju, pomažu kako bi prebrodili ove teške dane.

Arsovićeva je rado prihvatila poziv da pomogne onima kojima je pomoć neophodna, a nešto slično nedavno su uradili i Milan Borjan i Radovan Pankov, fudbaleri Crvene zvezde.

„Naše malo je njihovo mnogo. Moramo da se držimo zajedno i da zajedno pobedimo u ovoj borbi. Ne mogu ni da opišem koliko mi je drago što sam mogla nekome da pomognem, i potrudiću se da to činim što je više moguće i narednih dana. Čak su i neki francuski mediji preneli našu akciju, pa smo poslali lepu i humanu sliku iz Srbije“, rekla nama je Andrea Arsović.

Podsetimo, ona je i poslednja, 64. srpska sportistkinja koja je izborila vizu za Olimpijske igre, koje su zvanično pomerene za 2021. godinu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram