Foto:Promo

Nakon "osvajanja" Petrovaradinske tvrđave "Nepobedivi" dolaze i na Štrand gde će se desiti prava Survivor priča!

Oni su se već uverili da su prepreke samo u glavi, a da je ekološka svest ta snaga koja pomera granice sopstvenih mogućnosti.

Više stotina ljubitelja OCR trka, imaće priliku da odmere snage na spektakularnom Invictus challenge by Mozzart, koji će se 11. juna održati na novosadskom Štrandu, četvrtu godinu zaredom.

Ovu avanturu upotpuniće i ECO izazov u kome će se zaposlenima Mozzarta i posetiocima Štranda priključiti i momci iz Jedriličarskog kluba „Ada“ iz Beograda, kako bi Dunav i njegova sunčana obala ostali čisti i nakon ove uzbudljive manifestacije.

Foto:Promo

Staza je duga jedan kilometar, sa oko 30 prepreka i konstantnom promenom podloge.

Sa trave na pesak, sa peska u vodu, pa tako naizmenično. Mali i veliki zidovi, puzanje, ulazak u vodu i preskakanje greda, balans greda, prelazak preko zida od automobilskih guma, prelazak preko zida od mreže, puzanje ispod mreže, manki bar, karike, penjanje uz konopac… Igre bez granica!

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na invictuschallenge.rs do 6. juna ili na sam dan trke, a kompanija koja je naslovni sponzor će učestvovati ponovo sa timom “Nepobedivi”.

Foto:Promo

Trka počinje u 17 časova, a nastavlja se žurkom na plaži do kasnih večernjih sati.

Invictus challenge je takmičenje podeljeno na tri izazova, gde se takmičari u različitim terminima, na terenima koji se nalaze na plaži Štrand, Petrovaradinskoj tvrđavi i na Fruškoj Gori, bore da završe stazu savladavajući prirodne i veštačke prepreke.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar