Foto: Promo

Crveno-beli Deda Mraz nastavlja da deli paketiće najmlađim zvezdašima, uz asistenciju igrača srpskog šampiona i Mozzarta!

U saradnji sa ekskluzivnim beting partnerom, klub iz Ljutice Bogdana ogranizovao je akciju dodele poklona za mališane širom Srbije kojima je Zvezda u srcu, uključujući i bebe rođene u 2020. godini.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri koji su obradovali navijače plasmanom u šesnaestinu finala Lige Evrope ovih dana se sjajno snalaze i u ulozi Deda Mrazovog pomoćnika i pomažu da paketići koje je omogućila kompanija Mozzart na vreme stignu do crveno-belih.

„Želimo da pokažemo svim članovima kluba da mislimo na njih, a reakcije dece i roditelja su sjajne. Drago mi je da ćemo usrećiti brojne porodice sa divnim poklonima, a hvala Mozzartu što je podržao ovu fenomenalnu akciju“, istakao je Mirko Ivanić prilikom uručenja paketića.

Foto: Promo

Decembar je mesec humanosti u kompaniji Mozzart, period kada se još više daruje.

„Uoči praznika je posebno važno da se ujedinimo u ovakvim akcijama i izmamimo osmehe mališana.  Drago nam je da smo obradovali male Zvezdaše i pomogli u širenju prazničnog duha zajedno sa FK Crvena zvezda, sa kojim imamo sjajnu saradnju i često organizujemo razne akcije,“ naglasio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar