Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je svoje navijače da je rasprodao sezonske ulaznice za nivo 200 u Beogradskoj areni.

Zvezda je informaciju objavila u ponedeljak uveče, navodeći da su mnogi iskoristili mogućnost kupovine još jedne sezonske ulaznice.

PROČITAJTE JOŠ:

„Od utorka 12. 09. 2023. godine u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu kao i na svim ostalim prodajnim mestima, za sve stare vlasnike sezonskih karata, ali i one koji po prvi put kupuju karte na raspolaganju će biti karte za nivo 400“, poručili su iz Zvezde.

Zvezda se u Arenu seli iz dvorane „Aleksandar Nikolić“ gde je odigrala prošlu sezonu, mada je bilo naznaka da će u završnici ligaškog dela Evrolige, preći u Arenu.

Tada se to ipak nije desilo, a Skupština kluba je ovog leta izabrala da Arena bude dom za sledeću sezonu u kojoj će očekivanja biti plasman u doigravanje elitnog takmičenja.

Iz kluba su podsetili i da oni koji su vlasnici starih sezonskih ulaznica imaju pravo na popust i na još jednu sezonsku kartu za narednu sezonu za nivo 400.

Vlasnici sezonskih ulaznica imaju i pravo na popust u klupskoj radnji od deset posto za svaku kupovinu.

„KK Crvena zvezda ovom prilikom još jednom se zahvaljuje svim našim navijačima na ogromnom poverenju koje su iskazali kupovinom rekordnog broja sezonskih karata i to u periodu od samo 7 dana, ponedeljka 04. 09. 2023. godine do 11. 09. 2023. godine“, naveli su iz Zvezde.

Crveno-beli će u novoj sezoni probati da odbrane titulu prvaka Srbije i da vrate trofej šampiona ABA lige koji je ove godine otišao u ruke košarkaša Partizana.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar