Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je ono što je bilo poznato već nekolliko sati - Saša Obradović napušta klupu tima sa Malog Kalemegdana.

PROČITAJTE JOŠ...

„KK Crvena zvezdaobaveštava javnost da je dana 24.12.2020. godine sporazumno raskinut ugovor sa prvim trenerom Sašom Obradovićem, kao i stručnim štabom prvog tima.

KK Crvena zvezda ovom prilikom zahvaljuje se Saši Obradoviću na ogromnom trudu, radu i velikom profesionalizmu koji je pokazao tokom svog boravka u Crvenoj zvezdi i želi mu mnogo uspeha u daljem profesionalnom radu i karijeri.

Klub se sa Sašom Obradovićem, rastao u najboljim odnosima kako i priliči kada je u pitanju igračka legenda kluba i čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u istoriji KK Crvena zvezda.

O daljim koracima i imenovanju novog trenera klub će se naknadno oglasiti zvaničnim saopštenjem“, navedeno je u saopštenju tima sa Malog Kalemegdana.

Obradović je u Zvezdu stigao 8. juna ove godine, i ekipu u ABA ligi vodio do skora 9-1 nakon deset odigranih kola, dok su u Evroligi na 16 mečeva crveno-beli zabeležili skor od pet pobeda i čak 11 poraza, a odluka o raskidu saradanje Obradovića i Zvezde došla je nakon što su crveno-beli doživeli katastrofu na meču protiv Zenita u Sankt Peterburgu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar