Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Dejan Radonjić vraća se u Crvenu zvezdu!

PROČITAJTE JOŠ...

Loši rezultati, pre svega u Evroligi, poljuljali su status Saše Obradovića, a na njegovo mesto sešće najbolji trener u istoriji tima sa Malog Kalemegdana, prenosi Mozzart Sport, a potvrđeno je portalu Nova.rs u Crvenoj zvezdi.

Radonjić je u Crvenu zvezdu stigao 2013. godine i crveno-bele predvodio do tri šampionske titule u ABA ligi, tri šampionata Srbije i tri kupa, da bi 2017. godine, nakon što je osvojio naslov najboljeg tima u zemlji, saopštio da napušta klub.

Nakon toga radio je u Bajernu iz Minhena u periodu od aprila 2018. do Božića 2020. godine, kada je uprava kluba iz Bavarske donela odluku da ga smeni.

Od tada je bez angažmana. Pre Zvezde, sa klupe je predvodio ekipu Budućnosti iz Podgorice, sa kojom je osvojio ukupno 12 trofeja.

Pod vođstvom Saše Obradovića, crveno-beli su u ABA ligi trenutno na prvom mestu sa skorom 9-1, dok u Evroligi nakon 16 utakmica imaju skor od 11 poraza i samo pet pobeda i trenutno zauzimaju pretposlednje mesto, sa tri pobede više od poslednjeplasiranog Himkija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare