Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Košarkaši Crvene zvezde evroligašku premijeru na svom terenu u novoj sezoni imaju u četvrtak (19) protiv Panatianikosa.

Meč 2. kola najjačeg evropskog takmičenja igraće se u hali „Aleksandar Nikolić“, u koju će se vratiti Dejan Radonjić, sada trener Atinjana.

„Našem timu koji je na startu sezone opterećen povredama brojnih važnih igrača biće potrebna izuzetna podrška i puna hala u četvrtak uveče kako bismo došli do važnih bodova i premijerne pobede“, navode crveno-beli na klupskom sajtu.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je ovog utorka pustila u prodaju pojedinačne ulaznice za utakmicu sa PAO.

Karte se prodaju na svim prodajnim mestima ticket.rs, takođe kupovina će biti omogućena i online preko web sajta tickets, ali i na dan utakmice na blagajnama hale „Aleksandar Nikolić“ od 15 časova do početka meča.

Važna napomena za sve online kupce karata: Online karta više se neće preuzimati na prodajnom mestu, već će važiti i sa elektronskog uređaja (telefona, ali ne slikana već očitana) ili odštampana kod kuće. Napominje se da će takva karta moći da se učita samo jednom i svaka zloupotreba će biti sankcionisana.

Cena pojedinačnih karata za evroligaške utakmice Zvezde na domaćem terenu su: 1.500 dinara za tribine, 2.000 za Parter B i Parter 4, 2.500 za Belu ložu, 3.500 za Plavu ložu i 4.500 za VIP.

Sa Malog Kalemegdana podsećaju i da su u prodaji sezonske karte za sezonu 2022/2023. Takođe, sezonske karte prodavaće se i na blagajni hale “Aleksandar Nikolić” na dan odigravanja utakmice protiv Panatinaikosa.

BONUS VIDEO Navijanje na Zvezda – Budućnost, mesta prazna zbog kazne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar