Zvezda
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u sredu u Madrid gde je trebalo da odmere snage sa Realom u okviru 29. kola Evrolige, ali su posle odluke Evrolige da suspenduje takmičenja ušli u nesvakidašnju trku sa vremenom.

Srpski i ABA prvak trebalo je večeras (četvrtak, 21) da gostuje Realu, ali usled suspenzije takmičenja do meča neće doći, a pred Zvezdom je povratak u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ

Kako saznaje Nova.rs iz redova crveno-belih, srpska delegacija bi put srpske prestonice trebalo da krene u popodnevnim satima, međutim dodatnu neizvesnost unela je odluka španskih vlasti da večeras u ponoć zatvori granice.

„Crvena zvezda neće igrati svoj u Madridu u okviru 29. kola protiv madridskog Reala koji je bio zakazan za četvrak u 21 sat. Ekipa se trenutno nalazi u Madridu u hotelu, a klub čini sve neophodne radnje da ekipu što pre vrati iz Španije tokom dana u Beograd“, saopštili su iz kluba.

S obzirom na to da će svi letovi zakazani za petak biti otkazani, a da neće funkcionisati ni autobuski i železnički internacionalni saobraćaj, Zvezda je primorana da do večeras napusti Španiju.

Crveno-beli od dolaska u Madrid nisu imali trening niti kontakt sa igračima Reala i boravili su isključivo u hotelu kako bi smanjili rizik od dobijanja koronavirusa.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram