Nemanja Nedović i Miloš Teodosić
Fot:o: Srdjan Stevanovic/Starsport

Klub saopštio status povređenih igrača

Crvena zvezda je pobedila Armani u 21. kolu Evrolige sa 76:62, ali je vrednu pobedu u Milanu baš skupo platila… Tokom same utakmice povreidli su se Nemanja Nedović, Luka Mitrović i Majk Tobi, sva trojica u duelima sa Kajlom Hajnsom, a dan kasnije se ispostavilo da će i Miloš Teodosić morati na pauzu.

Kako su crveno-beli saopštili na klupskom sajtu, Nedović je doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će odsustvovati četiri nedelje sa parketa. I to će biti veliki hendikep za srpskog šampiona u narednom periodu.

PROČITAJTE JOŠ

Teodosić je tokom utakmice u Milanu blago istegao zadnju ložu, odigrao je meč do kraja, a u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se brzo vratiti u trenažni proces i na teren.

Tobi je doživeo nezgodan i bolan pad na leđa posle duela sa centrom Armanija, a tek posle pregleda magnetnom rezonancom biće detaljnije poznato njegovo stanje, navodi se sa Malog Kalemegdana.

Što se tiče Mitrovića, on je posle žestokog sudara glavama sa Hajnsom i ukazivanja pomoći nastavio utakmicu, i Zvezdin adut u reketu očito neće morati na pauzu, tek što se vratio treninzima i mečevima.

Zvezda sada igra tri vezane utakmice kod kuće, protiv čačanskog Borca u nedelju (19.30), potom sa Baskonijom 18. januara (19.00) i tri dana kasnije dočekuje FMP (19.30). Do kraja januara u Evroligi gostuje Albi u Berlinu, pa joj dolazi Valensija u novom evroligaškom nizu od tri meča pred svojim navijača, jer potom čeka Barselonu i Žalgiris uoči tronedeljne pauze na elitnoj sceni.

BONUS VIDEO Mića i Kuzma: Teo skače naglavačke sa 36 godina, ima nenormalnu želju da sezona uspe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar