Foto: ABA liga / KK Partizan / Dragana Stjepanović

Partizan u sredu očekuje okršaj u četvrtom kolu Evrokupa protiv Andore na gostovanju, a to će biti uvertira za predstojeći derbi sa Crvenom zvezdom u ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ

Crno-beli ove godine ne znaju za poraz pa sa mnogo samopouzdanja putuju na naredno gostovanje.

„Interesantno putovanje, sutra ujutru u pet časova krećemo ispred Arene, promenićemo nekoliko prevoznih sredstava i stići u Andoru oko pet popodne. Veoma lepo putovanje, ali šta je tu je, to je sastavni deo ovoga čime se bavimo“, počeo je priču trener, Željko Obradović.

Obradović se osvrnuo i na kvalitete narednog protivnika.

„Ekipa Andore voli da igra u tranziciji, pokušavaju preko svojih plejmejkera da reše što pre, pogotovo ako imaju višak igrača u kontra napadu. To je prva stvar koju treba da uradimo, da zaustavimo njihovu tranziciju. A posle toga u igri pet na pet da probamo da sprečimo te blokade koje imaju za šutere. Treba da iskontrolišemo i skok, jer su tim koji ide izuzetno dobro ide na skok. To bi trebalo da budu ključne stvari. Ako to uspemo da uradimo, imamo šanse da odigramo dobru utakmicu“, rekao je Obradović.

On je potvrdio i da sa Alenom Smilagićem nije ništa ozbiljno i da povreda zbog kojeg je propustio prethodni meč neće biti prepreka da putuje sa ekipom.

Gledajte Evrokup uz SBB i EON pakete

Utakmice Evrokupa mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

(PROMO)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar