Meč ABA lige prepun tenzija okončan je pobedom Partizana nad Crvenom zvezdom sa 92:81 u 21. kolu ABA lige. Ipak, šou nije prekinut sa poslednjim sudijskim zviždukom.

Najpre je konferenciju držao trener nominalnih gostiju Duško Ivanović, koji je iznenadio sve samopouzdanjem kao da su crveno-beli upravo slavili. Zapravo on je siguran da će Zvezda dobiti preostale mečeve u sezoni.

PROČITAJTE JOŠ

„Za mene je najvažnije kod ove utakmice i to sam rekao pre utakmice, „filing“ koji ćemo da imamo ja i moji igrači posle meča. Nebitno da li smo dobili ili izgubili. A mi smo sigurni da ćemo dobiti, a što je najbolje ili najgore za nas, Partizan isto zna da ćemo dobiti“, poručio je Ivanović na konferenciji uveren da će Zvezda upisati trijumf na sledećem meču.

Naravno, ovu izjavu je ubrzo čuo i Željko Obradović, trener Partizana, kome se to nimalo nije dopalo.

„Nikad sebi nisam dozvolio da pričam na način da znam šta neko drugi misli. Time sam sve rekao. Ja, naravno, verujem u svoj tim, kao što sam i uvek verovao. Imamo sezonu kakvu imamo. U Evroligi je trenutak gde zavisimo od nas samih, što je dobra pozicija. Raspored je mnogo težak? Izuzetno je težak. U ABA ligi imamo pobedu više i to treba da probamo da odbranimo i da probamo da imamo prednost domaćeg terena.

U plej-ofu se zna – energija, želja i hladna glava. Videćemo kad dođe do tog trenutka. Ali ponavljam, da li ste čuli od mene da pričam o tome šta neko drugi misli. Je l’ to normalno? Ako mislite da je to normalno, onda šta da radimo… Opet pričamo o tome kako neko gleda na stvari. To je to“, dodao je trener crno-belih“, rekao je Obradović.

BONUS VIDEO Skandiranje Lesoru koji je pao u trans

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare