Željko Obradović, Foto: Starsport

U Partizanu poziaju na oprez pred meč sa Bursom.

Košarkaši Partizana u sredu od 20.30 dočekuju ekipu Burse u osimini finala Evrokupa.

PROČITAJTE JOŠ

Ulaznice za meč su gotovo rasprodate, a sa obzirom da se igra samo jedna utakmica, Partizan nema pravo na kiks.

Trener crno-belih Željko Obradović insistirao je na maksimalnom fokusu.

„Ono što je bitno je da se bude koncentrisan na to da se igra jedna utakmica. Praktično eliminacija. Sistem takmičenja je napravljen još letos tako da smo svesni da je ovo najvažniji deo sezone“.

Obradović je imao samo reči hvale za kolegu Dušana Alimpijeviča koji predvodi turski tim.

„Igrali smo sve da bi bili u ovoj situaciji da dođemo do toga da igramo plej-of i evo, prva utakmica protiv Burse. Oni igraju veoma dobro, nalaze se u seriji dobrih rezultata, odlično su vođeni od strane mladog kolege Alimpijevića kom čestitam na svemu što radi sa Bursom. On je stabilizovao tu ekipu i to se vidi.“

Utakmicu možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Obradović je imao poruku za navijače.

„Ovom prilikom želim i da se zahvalim navijačima Partizana na svemu što su uradili do sada tokom sezone, na toj podršci koja je neverovatna i samo neka tako nastave“, poručio je Obradović.

Ledej ističe da će ključno biti pridržavati se plana iz svlačionice.

„Očekuje nas veoma težak protivnik. Mi moramo da sprovedemo zamisli trenera u delo i da se držimo plana utakmice. Ukoliko to učinimo, imamo dobro šansu da meč završimo uspešno. Svi smo uzbuđeni, plej-of je najbolji deo sezone, igra se za trofeje i mi sada moramo da uradimo naš posao na terenu“, istakao je Ledej.

BONUS VIDEO Žoc psuje Gregora Glasa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar