Aleksandar Vučić Foto:ANJUG / STRAHINJA ACIMOVIC

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, izrazio je nezadovoljstvo zbog kritika na njegov račun koje su u poslednje vreme na njegov račun uputili navijači Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ...

Vučić je gostovao na niškoj televiziji Bel Ami, gde je je istakao da će „u Nišu biti napravljen najlepši stadion u Srbiji“, aludirajući na rekonstrukciju legendarnog Čaira, nakon čega se osvrnuo na dešavanja u Crvenoj zvezdi i Partizanu:

„Dođe Željko Obradović u Srbiju, u Partizan, ja kažem da sam srećan, a onda krenu napadi: ‘koliko li im je Vučić dao para’. Onda Kalinić dođe u Zvezdu, pa krene priča: ‘dao Vučić pare svojim Ciganima’. Damo dva miliona evra Partizanu, pa kažu: ‘U ova teška vremena za nas, on daje pare’. Pa ako su teška, koliko da damo da ne budu teška“, rekao je Vučić.

Podsećamo, košarkaški klub Partizan je nakon dolaska Željka Obradovića na klupu u svoje redove doveo Kevina Pantera, Zeka Lideja, Aleksu Avramovića i Rodionsa Kurucsa, dok je Crvena zvezda nakon pet godina igranja u Turskoj i jedne u Španiji u svoje redove vratila Nikolu Kalinića, što je izazvalo izuzetno burne reakcije navijača i crveno i crno-belih.

Navijači Zvezde su predsednika Srbije kritikovali zbog toga što je pružio podršku Partizanu, dok je dolazak Kalinića na Mali Kalemegdan doveo do velikog broja negativnih komentara na račun prvog čoveka države od svih koji navijaju za klub iz Humske.

Bonus video: Navijači Zvezde koreografijom obeležili povratak na teren

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare