Foto: Printscreen Youtube

Nemanja Vranješ, košarkaš Mornara iz Bara napravio je neverovatan gaf u najavi utakmice protiv Budućnosti u polufinalu ABA lige.

Mornar je u poslednjih nekoliko kola izborio plasman u plej-of, iako su i u klubu pričali da su otpisani i odustali od doigravanja.

PROČITAJTE JOŠ:

„Lep povod što smo se okupili danas, to je ono zašto smo i počeli sa treninzima uz sve muke i turbulencije. Kad smo došli do današnjeg dana i početka plej-ofa. Čestitam svojim igračima na izvanrednoj sezoni, ne samo što se tiče ABA lige nego i rezultata u Evrokupu, plasmanom u top 16 a ujedno i plasmanom u ABA ligi, osvajanjem trećeg mesta pred plej-of. Sve zasluge idu igračima, oni su izneli najveći teret. Ako bih rangirao, tu je i menadžment na čelu sa mojim bratom, a i mi iz stručnog štaba. Sezona najuspešnija u istoriji, ali mi ostaje veliki žal. Da je sve bilo ok i da smo imali više sreće što se tiče povreda možda bismo pričali i o većim ostvarenjima“, prokomentarisao je Pavićević na početku konferencije.

Na pitanje upućeno Vranješu, o tome ko će biti finalisti regionalnog takmičenja, Vranješ je kratko odgovorio „Budućnost i Zvezda“.

Crvena zvezda igra u drugom polufinalu protiv ekipe Igokee i u tom okršaju je favorit. Vranješ je ubrzo shvatio da se prešao…

„Mornar i Zvezda, izvinjavam se. O drugom sam razmišljao, izletelo mi je“, rekao je Vranješ.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Uncle Screw (@uncle.screw)

Pored njega je na konferenciji sedeo Mihailo Pavićević, trener barske ekipe koji nije mogao da veruje šta je čuo.

„Zamalo ga ne poslah za Nikšić“, našalio se Pavićević. Da podsetimo, Budućnost i Mornar igraju polufinale od trećeg maja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar