Foto: Mega Mozzart/Ivica Veselinov

Pravu senzaciju su napravili izabranici Vlade Jovanovića.

Košarkaši Mege su u polufinalu Košarkaške lige Srbije pobedili Crvenu zvezdu rezultatom 77:70 i tako su obezbedili majstoricu koja će se igrati u utorak.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Mege Vladimir Jovanović nije krio oduševljenje nakon pobede.

„Da se malo našalim, pred prvi meč pola moje ekipe jedva je našlo ulaz u Pionir. Ponosan sam na ono što su momci napravili, smatram da smo zaslužili da igramo treću utakmicu“, rekao je trener Mege, pa se okrenuo trećoj utakmici.

„Posebna priprema za majstoricu ne postoji, sve u smislu motivacije što bi bilo rečeno, napravilo bi kontraefekat. Zvezda i njeni navijači će odraditi taj deo posla. Na meni je da momcima objasnim da je to utakmica kao svaka druga, kao što i jeste. Posle emotivnog naboja, koji je normalan za start takve utakmice, voleo bih da odigraju meč kao što je to bio slučaj ovde. Biće naravno daleko teže, na teškom terenu, za timove mnogo većeg kvaliteta od nas. Očekujem samo da budemo pravi“, izjavio je Jovanović.

U finalu će pobednika čekati FMP, koji je zbog odustajanja Partizana direktno dobio prolaz u utakmice za borbu za trofej.

BONUS VIDEO Nikola Vučević o Zvezdi, Radonjiću, ABA ligi, navijanju u Srbiji i NBA

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare