Dragan Milosavljević i Vladimir Jovanović, KK Mega
Foto STARSPORT

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je da njegov tim očekuje fizički zahtevan meč protiv Cibone, kao i da ekipa mora biti spremna da odgovori dobrim rešenjima u igri.

PROČITAJTE JOŠ

„Očekuje nas fizički zahtevna utakmica, to je duel dva mlada tima gde se energija i samo trčanje podrazumevaju. Moramo biti spremni da 40 minuta budemo koncentrisani i odgovorimo pravom idejom i dobrim rešenjima u igri“, rekao je Jovanović, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Mege gostovaće u ponedeljak ekipi Cibone iz Zagreba, u meču drugog kola ABA lige.

U prvom kolu Mega je na svom terenu bila bolja od Studentskog centra (101:68), dok je Cibona na gostovanju pobedila Mornar iza Bara (87:77).

„Čeka nas jedan mlad i perspektivan tim koji je već u pripremnom periodu prikazao kvalitetne igre, a zatim ih potvrdio u prvom kolu protiv Mornara u Baru gde je pružio zapaženu igru na oba kraja terena. Cibona u ovom sastavu sa vrlo malo promena funkcioniše već dve godine i mislim da moj kolega Vlada Jovanović radi jako dobar posao“, dodao je trener Mege.

Košarkaš Mege Boriša Simanić istakao je da Cibona igra sličnu brzu košarku kao i njegova ekipa, i da će Mega morati da odigra čvrsto u odbrani sa visokom koncentracijom.

„Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo do još jedne pobede koja bi nam sigurno puno značila“, rekao je on.

Meč između Cibone i Mege na programu je u ponedeljak od 18.00.

BONUS VIDEO – Dušan Macura košarkaš i kvizoman

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar